WingsNight

Published 18 oktober, 2012 by Tove Sandelin

Uteritt, skritt på lång tygel, med My imorse..
Jobbat som vanligt resten av dagen och på eftermiddagen fick Afro akupunktur behandling, hon verkligen njööööt.!! Lilla favoriten ”) ❤
Vädret har varit väldigt deprimerande, solen har inte tittat fram en enda minut på hela dagen, suck.. Menmen vi har fortfarande typ 25 grader så jag ska väl inte klaga ^^)

Nu på kvällen har vi varit på Gators Dockside (restaurang) och käkat. Traditionella namnet på onsdagar hos TeamWeber är ”WingsNight”.. Mozarella sticks, American Cheeseburger och Pepsi, grymt avslut på denna onsdag. Har även skratta så käkarna och magen värker, så härligt gäng det jobbar hos TeamWeber alltså.!! Toppen ”) .

Imorgon är en vanlig torsdag och hästarna ska ridas som vanligt.. Annars händer inte så mycket, förutom gymmet på kvällen.. Men denna gång kanske jag blir själv då Sarah lyckades bli sparkad av Splash (körhäst) idag pga att byggarbetarna som håller på med nya stallet inte kan säga till innan de börjar väsnas.!! Men vi får se hur det blir…

Kort inlägg idag då Tove är fruktansvärt sömnig och tänker gå och lägga sig innan halv tio idag faktiskt.!! Guldstjärna till mig ”)

(43 dagar kvar..)

Bamsekram..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: