Pool, sol och svett på gymmet..

Published 27 september, 2012 by Tove Sandelin

En helt vanlig dag..
Fixade stallet imorse, groomade hästarna till My och släppte sen ut de i hagen..
12,30 kom akupunktören för att behandla Olle och en av körhästarna.. Han tittade även på Aphrodite och kunde konstatera att hon har magsår, stackarn.. Så nu får hon gastrogard 1 spruta om dagen i 1 månad.. Hon får också ett muskelavslappnande för ryggen, som egentligen är ett virus till människor, typ som vaccination, men fungerar tydligen som muskelavslappnande på häst.. Man lär sig något varje dag..

Imorgon är sista dagen innan Tampa och om Aphrodite inte känns bättre får hon stanna hemma, kurera kroppen och åka till Wellington som första tävling på torsdag nästa vecka istället.. Då blir det bara en häst och lite mindre packning, hihi ”)
Beroende på hur hon känns imorgonockså så kanske veterinären kommer ut och ger henne ShockWave..

Efter jobbet idag (som vi lyckades sluta tidigare ifrån) så drog vi till gymmet. Det ligger på Golden Ocala – Golf & Equestrian Club. Men innan gymmet gassade vi vid poolen i 1,5 timme. Bättra på brännan och bara njöt, så himla sköööönt.!!!

Inte helt fel efter en dag på jobbet, 30 grader varmt och bara slappa.
(innanför föntren ligger gymmet..)

Kanske att jag kan bli lite brunare…

Okej så efter 1,5 timmes slapp i solen, blev det 1 timmes stenhårt tortyr på gymmet. Hjälpt vad jobbigt det var men känns så skönt i kroppen efteråt.. Hem och duscha sen äta räksallad, den vart inte så god som jag hoppats, men men..
Har precis varit i stallet och gjort NightCheck och nu ska jag krypa ner under täcket.. Jobbar själv imorgon så tänkte försöka börja en halvtimme tidigare.. Eftermiddagen kommer gå till att packa trailer och Pickup så måste hinna med så mycket som möjligt på fm..

Imorgon är det gym efter jobbet och sen dusch där för att gå på BBQ hos Chester i deras hus där på Golden Ocala, Niiiiice.!! ”)

(63 dagar kvar..)

Bamsekram..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: