Grattiiiis Lillasyster och Tjorven ”) <3

Published 17 september, 2012 by Tove Sandelin

Grattis!!!! Till världens finaste älskade lilla syster och jordens vackraste ponny som tog hem den blå/gula rosetten i dagens LB:1 när de var i Gyttorp och tävlade dressyr.
Jag är så stolt över er, och över lillasyster som verkligen kämpar, och man får leta efter en tjej som älskar sin ponny mer än du gör!! Love you ❤

På den här sidan Atlanten har jag haft en relativt lugn söndag. Bara jag och Sarah i stallet då alla körhästarna haft ledigt idag. Jag har skrittat Olle och My hoppade Aphrodite. Som för övrigt får komma hem imorgon, Jiiippiiii!!!
Dock blev det en dag som inte slutade förrän 17.30, suck.. Men vad gör man inte för sin ryttare, haha ”)
Imorgon kommer bli en mycket kaotisk dag då nästan alla förutom jag måste åka till hamnen och hämta lastbilen+släp samt 2 personbilar som kommer från Europa.. Jag får nog packa ner lunch och ha min lunchrast i stallet då veterinären kommer 12.30, och dagen rulla i ett från start till slut imorgon.. Bara en helt vanlig måndag, haha, ja eller nåt..
Eftermiddagen består av att transportera lilla Aphrodite hem till stallet, Nice!!!

På onsdag åker 2 av körgroomarna, Olof (stallchef) och Chester (Kusk) till Kentucky för tävling i 3veckor. Det blir bara jag, Sarah och My kvar vilket innebär… När katten är borta, dansar råttorna på bordet, haha. Vi ska göra massa roliga saker då!!!

Nu är det dags för Nightcheck i stallet (ja vi jobbar dygnet runt hihi^^) och sen SOOOOOVA!!!

(73 dagar kvar..)

Bamsekram..

Annonser

2 comments on “Grattiiiis Lillasyster och Tjorven ”) <3

 • Ja, du har så rätt, Tove! Hon älskar sin ponny så oerhört mycket och dom gjorde ett enastående jobb igår. Dom genomförde LB:1 fantastiskt prydligt och det gav resultat! Det är ingen lätt häst som har en vilja av stål, men Lovisa lyckas på något sätt bemästra detta för det mesta. LA:1 var inte riktigt deras grej igår. Ridhuset var stort och stora speglar på hela kortsidan, ljust och fint men väldigt lyhört. Nerverna satt lite utanpå, du vet hur hon kan vara! MEN Lovisa lyckades hålla sig lugn trots allt så det kändes nog värre än det såg ut. Nu blir det trimning denna vecka, idag är hon hos Charlotta, för till helgen är det LA:1 hemma. Ha det bra nu gumman så hörs vi på Skyp på onsdag.
  With all my love to you!!!/Mamma

 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Google+-foto

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  w

  Ansluter till %s

  %d bloggare gillar detta: